Voorgerechten
Zeeduivel/ brandade/ witte asperges/ spinazie
Kabeljauwhaasje / ndudja/ raviolini van langoustines
zeebaarsfilet / Hojicha jus/ paksoi/ aubergine
Tussengerecht
Bisque van grijze garnalen
Heldere bouillon van morieljes/ lenteui/ groene kruiden
Consommé van kreeft
Cappuccino van witte asperges
Hoofdgerechten
Texels lam/ geroosterd worteltjes/ dille/ hangop
Canette eend/ mole poblano/ groene asperges
Kalf “Ternara”/ groene jus/ sjalot/ witte asperges
Presa de lomo/ hollandaise van dragon & kappers/ sjalot/ pulled porc garam
Dessert
Ijs van croissant/ gezouten karamel/ chocolade & cacao
Crumble sancho & hazelnoot/ sorbet van duindoorn/ umeboshi/ hangop
Tiramisu/ ijs van koffie
Vanaf 6 personen prijs per persoon € 50 voor 4 gangen
( inclusief 3 amuses & 4u bediening )
Voor 4 personen voorzien wij een 4 gangenmenu aan 60€
Voor informatie betreffende allergieën kan u ons steeds contacteren.
Aangepaste wijnen tijdens de menu en aperitief Prosseco 30€/pp