Voorgerechten
Zeebaars/ jus cider/ chorizo/ selder/ black eyed peas
Griet/ verjus/ schuim van polderaardappel/ courgette & duinkraal
Gelakte zeeduivel/ dashi gerookte paling/ selder/ bieslook & haringkaviaar
Tonijn/ oester/ koolrabi/ karnemelk beurre blanc
Tussengerecht
Bisque van grijze garnalen
Heldere krachtbouillon van iberico varkenshammetjes & kombu
Consommé van kreeft
Soepje van bloemkool/ rucola olie/ espuma van bloemkool & amandelen
Hoofdgerechten
Rood bont rundsvlees/ mousseline van hooi/ spitskool/ colatura
Eend/ rode biet & kool /jus van piment & tonkabonen
Kalfsvlees uit Corréze/ ketchup blauwe bessen/ sechuan peper/ knolselder/ trompette de la morti
Dessert
Ijs van laurier & citroenschil/ crumble bruine boter/ espuma bergamot/ gedroogd melkschuim
Cremeux van honing/ mandarijn/ sorbet Callebaut ” Gold”/ cannelés de Bordeaux
Tarte tatin ” Pink Lady”/ amandelmelkijs/ schuim van Calvados
Ananas/ chocolade/ koffie/ butternut
Prijs per persoon € 49 voor 4 gangen
( inclusief 3 amuses & 4u bediening )
Voor 4 personen voorzien wij een 5 gangenmenu aan 60€
Voor informatie betreffende allergieën kan u ons steeds contacteren.