Voorgerechten
Zeeduivel/ jus van ” Button Mushrooms”/ peterselieolie/ groen van prei
Kabeljauwhaasje / pil pil/ fideua van spanazie/ jus van witte vermouth en groene kruiden
zeebaarsfilet / Hojicha jus/ paksoi/ aubergine
Tussengerecht
Bisque van grijze garnalen
Miso soep van geroosterde kip/ wakame
Consommé van kreeft
Hoofdgerechten
Canette eend ” filet en ravioli”/ koffie/ pompoen/ radicchio
Kalf “Ternara”/ caramelle ossobuco/ jus citroengras/ wortelpeterselie
Aradoa kip/ witloof & sinaasappel/ jus cognac XO/ oesterzwam
Dessert
Ijs van croissant/ gezouten karamel/ chocolade & cacao
Miso karamel/ rijst/ sesamtuille/ saké kasu ijsroom
Burnt Basque/ sinaasappel/ ijs van ricotta/ crumble pistache
Vanaf 6 personen prijs per persoon € 52 voor 4 gangen
( inclusief 3 amuses & 4u bediening )
Voor 4 personen voorzien wij een 4 gangenmenu aan 62€
Voor extra informatie betreffende allergieën kan u ons steeds contacteren.
Aangepaste wijnen tijdens de menu en aperitief Prosseco 30€/pp
Voor reservaties kan u mij contacteren op info@uit-munt-end.be of 0477441869. Momenteel is er een storing in het contactformulier.