Voorgerechten
Coquilles/ butternut/ mandarijn/ beurre blanc van gevogelte
Kabeljauwhaasje / pil pil/ jus geroosterde groene thee/ furikake
zeebaarsfilet / jus ' Ikan bali"/ paksoi/ aubergine
Tussengerecht
Bisque van grijze garnalen
Tom Ka Ghai ( niet pikant)
Heldere bouillon van gebrande ui/ dumpling van eend
Hoofdgerechten
Canette eend ” filet en ravioli”/ koffie/ pompoen/ radicchio
Rundsfilet "Vacapunk"/ hot pot/ jus bordelaise ( kan aangepast worden naar hert tot 30/01)
Aradoa kip/ agnolotti/ jus cognac XO/ paddestoelen
Dessert
ijs van sake kasu/ gezouten karamel/ donkere chocolade/ koffie
Banaan/ praliné/ sorbet van pure chocolade
Blondie/ ijs van pistache/ zure room/ consommé hazelnoot
Vanaf 6 personen prijs per persoon € 56 voor 4 gangen
( inclusief 3 amuses & 4u bediening )
Voor 4 personen voorzien wij een 4 gangenmenu aan 66€
Voor extra informatie betreffende allergieën kan u ons steeds contacteren.
Aangepaste wijnen tijdens de menu en aperitief Prosseco 30€/pp