Voorgerechten
Carpaccio Gambero rosso/ witte asperges/ rabarber/ yuzu/ kroepoek
Kabeljauwhaasje / pil pil/ jus geroosterde groene thee/ furikake/ paksoy
Gebakken Pieterman/ jus van oesters/ lavendel/ tonburi/ krokant van nori
Tussengerecht
Bisque van grijze garnalen
Cappuccino van asperges
Heldere bouillon van gebrande ui/ dumpling van ui
Hoofdgerechten
Canette eend " filet"/ compote van pruim en gember/ jus braambes/ shiso/ groene asperge
Rundsfilet "Vacapunk"/ hot pot/ jus bordelaise
Aradoa kip/ Morilles/ jus cognac XO/ prei/ witte asperges
Dessert
ijs van sake kasu/ gezouten karamel/ donkere chocolade/ koffie
Banaan/ praliné/ sorbet van pure chocolade
Hangop/ rode vruchten/ dragon/ sablé koekje
Vanaf 6 personen prijs per persoon € 56 voor 4 gangen
( inclusief 3 amuses & 4u bediening )
Voor 4 personen voorzien wij een 4 gangenmenu aan 66€
Voor extra informatie betreffende allergieën kan u ons steeds contacteren.
Aangepaste wijnen tijdens de menu en aperitief Prosseco 30€/pp